Затвориха кръговото на Дунав мост

6

Движението в посока Мартен е отбито през село Николово

Русенци призовават по улица "Плиска" да се шофира с повишено внимание, тъй като движението е натоварено, защото преминават много ТИР-ове. Шофьорите се питат редно ли е това и предполагат, че тежкотоварните автомобили се опитват да избегнат трафика по международния път.

Движението по булевард "Тутракан" също е спряно, сигнализира русенец в социалната мрежа.

Протестът на зърнопроизводителите продължава и днес. Трактори отново са струпани на Дунав мост, а някои русенци апелират за разбиране и подкрепа към земеделците.

Движението се регулира от пътна полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    13
    01
    Не съжалявам земеделците, с години богатеят от земята на хората. Нали всички искаха демокрация,пазарна икономика и всеки да прави бизнес,сега какво стана отново искат държавна намеса.
  • 16
    12
    мартин
    Кого да жаля , оня с Уруса за 750 хилчди лева и регистрационен номер за 7000 лв ли ? Дето купил цяла жилищна сграда зад съда в Русе и няма НАП-джия да се самосезира ,
  • 27
    11
    Иван Костов
    Зърнарите-милионери , направени по Боково време, алчно напълниха складовете и сега не могат да си продадат продукцията! А и има избори в неделя.... Искат хем да изпълнят гербаджийските указания, хем Народът да плаща скъпо и прескъпо хляба! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НАРОДНИ ИЗЗЕДНИЦИ!
  • 17
    10
    daskal
    Номер 9 е прав. Кой да им изкупува житото на двойна цена и защо? Държавата? Ние? За различния аршин спрямо Украйна и България са прави, но за това са виновни някакви висши чиновници. Вие ако можете да купите нещо за 4 лева, ще предпочетете ли да платите за него 8 лева?
  • 19
    9
    Наистина
    Спират вноса на зърно колко ще стане цената на хляба .Въпрос към протестиращите . Или не знаете......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари