МВР обяви извънредни мерки срещу трафика на Дунав мост

7
Спряха тировете при Разград, Велико Търново и Стара Загора
Спряха тировете при Разград, Велико Търново и Стара Загора Снимка: Dunavmost

Спряха тировете при Разград, Велико Търново и Стара Загора

Във връзка с увеличения трафик към Дунав мост ръководството на Министерството на вътрешните работи разпореди допълнителни мерки. ОДМВР Разград, Велико Търново и Стара Загора вече започнаха спирането на товарните автомобили, пътуващи към Дунав мост - Русе на определени подходящи за това места. Там ще има и денонощно полицейско присъствие. Товарните автомобили ще бъдат пропускани за движение посока Дунав мост след подаване на информация от ОДМВР- Русе, съобщиха от полицейското управление. 

Създадена е междуведомствена група, в която участват зам.-министър на вътрешните работи, зам.-министър на на транспорта и зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството. Групата ще координира усилията по намаляване на тежкотоварния трафик.

В намирането на решение са ангажирани тясно вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, вицепремиерът и министър на транспорта Христо Алексиев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    до 5
    Честно да ти кажа, когато ме будят по няколко пъти на нощ с нервните си клаксони, нещо не ги смятам за хора. Аз нямам вина, че държавата ни е скапана. Не искам и някакви малоумници, без значение дали са изнервени или спокойни, да ми надуват главата по 25 часа в денонощието.
  • -1
    6
    Цанев
    Решението е Веднага да се започва: Строителството на Дунав Мост 3. Това е между народен Континентален Проблем.
  • 12
    5
    US driver
    Някой да помисли и за самите шофьори а!!! Може ли да стоиш на улицата 3 или 4 дни без баня тоалетна, някой може и без вода храна да се е докарал до Русе??? Идиотията на държавата е ясна ама в тез камиони има ХОРА с права и нужди. Облекчават се където могат какво да сторят като ги напъне .Не са виновни , а кретените, които го позволиха трябва да си платят.Да почистят след хората които просто работят.ЕС глупости да минаваш граница с дни ПАРОДИЯ.
  • 15
    4
    русенец
    По-добре ги спирайте да навлизат в страната. Най-вече намалете безогледното продаване на разрешителни. Тъпо е да вкарате в страната повече камиони, отколкото можете да изкарате он нея.
  • 22
    3
    Wqtys
    Това за мерки,сме го чували много пъти! Нищо не се променя! Много приказки,много изявления и накрая НИЩО! Няма държава! Няма държавници,прозорливи,мислещи! Има само някакви министри,някакви депутати и до там!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари