Застреляха ученици в Чикаго

0
Извършителите са били маскирани, стреляли са от два автомобила
Извършителите са били маскирани, стреляли са от два автомобила

Извършителите са били маскирани, стреляли са от два автомобила

Двама тийнейджъри са били простреляни и убити, докато са излизали от гимназия в петък следобед в квартала Лууп в Чикаго, съобщиха от полицията, предаде BG VOICE.

Стрелбата е станала около 12:25 ч. в близост до улица "Вашингтон" и авеню "Уабаш".

Момчетата били сред група ученици, които излизали от Innovations High School, според властите. На мястото на инцидента пристигнали два автомобила и група маскирани извършители произвели изстрели по учениците, като поразили двете жертви.

"Група лица, излезли от посочените автомобили, стреляха многократно, като улучиха двама от тийнейджърите ученици от гимназия Innovations" - заяви заместник-началникът на полицията Джон Хайн.

От полицията съобщиха, че двамата тийнейджъри са починали вследствие на нараняванията си. Едната жертва е била на 17 години, а другата - на 16 години. Първоначално и двамата са били откарани в болница Northwestern Memorial Hospital в критично състояние. Никой друг не е пострадал при стрелбата.

Жена, която също се е намирала на тротоара в близост до учениците, заяви, че палтото ѝ е било пронизано от куршум от стрелбата.

Няколко околни бизнеси бяха блокирани, докато полицаите претърсваха района в преследване на заподозрените. Никой не е задържан, а полицията продължава разследването. Тази стрелба е разглеждана като изолиран случай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Това са
    Американски и €вроатлантически ценности!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари