Защо ПП не се разви като силна партия през тези две години?

1
На този въпрос отговори Николай Събев - бивш транспортен министър в кабинета „Кирил Петков“
На този въпрос отговори Николай Събев - бивш транспортен министър в кабинета „Кирил Петков“ Снимка: Фейсбук

На този въпрос отговори Николай Събев - бивш транспортен министър в кабинета „Кирил Петков“

Защо ПП не се разви като силна партия през тези две години?

Има различни причини, поради които лидери на партии може да не искат тяхната партия да бъде силна и да има развити структури и представителства. Някои от тези причини могат да включват:

1. Страх от загуба на контрол - лидерите на партиите може да се страхуват, че ако партията им стане твърде силна и има развити структури и представителства, те може да загубят контрола над нея. Те може да се опасяват, че други членове на партията ще започнат да имат повече влияние и може да започнат да поставят въпроси за ръководството на партията.

2. Лични интереси - лидерите на партиите може да имат лични интереси, които не са в съответствие с интересите на партията. Например, те може да имат лични бизнес интереси, които биха могли да бъдат засегнати, ако партията има по-строги правила за корупция или ако има по-силни механизми за прозрачност и отговорност.

3. Краткосрочна стратегия - лидерите на партиите може да се фокусират върху краткосрочните си цели, като например да спечелят бързо изборите или да избегнат конфликти с други членове на партията. Те може да не виждат ползите от развиване на структури и представителства на дългосрочна основа.

4. Политически интереси - лидерите на партиите може да имат политически интереси, които не са в съответствие с интересите на партията. Например, те може да имат интерес да запазят добри отношения с други политически лидери или да избегнат конфликти с други политически партии.

В крайна сметка, причините, поради които лидерите на партии не искат тяхната партия да бъде силна и да има развити структури и представителства, могат да бъдат различни и да зависят от конкретната ситуация и мотивите на лидерите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    123
    Ник, това докато медитираше бос в поза лотус Буда ли ти го нашепна ? Кажи, днес колко мравки спаси от сгазване ? Или си е за яд работа да налееш цифра пари в политически дилетанти и те да те преебат по най-първолашкия начин.
  • 4
    1
    LOL
    Според мафиотските агенти, ППДБ не трябва да управляват, защото Борисов е компрометиран и намериха начин да му извият ръцете за да успеят да свършат полезна и дълго чакана реформа за България. Събев е един от тия агенти, който се намърда във властта с цел да овладее транспортния сектор и да монополизира куриерските услуги. За негово съжаление не му дадоха такава възможност и сега изведнъж стана критик. (До редакторчетата на дунавмост: и тази новина ще я пратите в трета глуха след като оставих почти същия коментар, но просто ще го публикувам и под следващата тролска публикация).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари