Започват да слагат колчета на пътя Русе – Бяла

3
На 14 участъка на пътя Русе – Велико Търново ще се сложат разделителни колчета
На 14 участъка на пътя Русе – Велико Търново ще се сложат разделителни колчета Снимка: Facebook

На 14 участъка на пътя Русе – Велико Търново ще се сложат разделителни колчета

Започват да слагат разделителни колчета на пътя Русе – Бяла. Причината са множеството тежки катастрофи в т.нар. „отсечка на смъртта“.

Пред юли от АПИ съобщиха, че на 14 участъка на пътя РусеВелико Търново ще се сложат колчета, с които да бъдат разделени лентите за движение. В отсечката между Русе и Бяла с ограничители ще има 4 участъка, а между Полски Тръмбеш и Велико Търново такива ще бъдат сложени на десет места.

Такива колчета бяха сложени преди време в Кресненското дефиле, а сега започва поставянето и по пътя към Самоков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    15
    my name
    Караш в колоната след тировете, свършват колчетата и като се почне едно бясно изпреварване...който е по-нагъл и с по-мощна кола минава, останалите продължават да кретат в колоната. И това е за безопаснист на движението...а да не говорим за загубите за икономиката от горива и време. ТОВА НЕ Е КРЕСНА...нищо общо.
  • 3
    14
    тираджия
    Абсолютно изсичане и изкореняване на храсталака (да не бараме дърветата за да не наскачат български грети тунберг да се залепят по асфалта) би било една впечатляващо добра и резултативна мярка. На ужасно много места Русе-Търново е един зелен обрасъл тунел, където за да се разминат два камиона трябва да ожулят или счупят огледалата си в клоните. Това е изключително недопустимо.
  • -1
    13
    фена на Путин
    Това е терор над гражданите и трафика. Бейрут. Не излизат с мерки като нова и свръх модерна инфраструктура по изцял нов модел и визия, не притесняват службите с допълнителен труд по контрола, който им е вменен да налагат, а въвеждат крайни мерки изцяло на гърба и за сметка на обществото. Тази "мярка е тотална щета за провинцията и тежкотоварния трафик. Евтино и брутално, колчета.
  • -9
    12
    Браво
    Супер е когато тъпите бедни талибани страдат. Ревете сега майка ви да еба. Изобщо не ми дреме нито за вашите гейски скашкани нерви, нито за скапаните ви съкровища нов внос таралясници от лайняната автокъща. Духайте. Страдайте. Само така!
  • 7
    11
    До истината
    Брато ковчега ти е от мен! Приеми го като подарък, ама гледай да не отнемеш чужд живот, че имаш роднини които ще плащар раираш ли подметко! 50 значи 50! Не значи 100 наясно ли си боклук?!???? Дано да си подписал декларация за донор, ако не след като се нацепиш някъде ти пожелавам бавна и агпнична смърт!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари