Започна събарянето на бившата гребна база

0
След приключване на дейностите теренът ще бъде разчистен от отпадъците
След приключване на дейностите теренът ще бъде разчистен от отпадъците Видео: КИС 13

Събарят изоставената база за академично гребане на кея в Русе.

След приключване на дейностите теренът ще бъде разчистен от отпадъците.

Премахват се двуетажната сграда и склада на бившата гребна база, предава Кис 13. В постройката, която не се използва и поддържа повече от 7 години, често се събираха клошари и наркомани. Там ставаха и пожари, следите от които все още се виждат.

Припомняме, че през миналата година, специална комисия извърши оглед на сградите. Тя установи, че постройките са в много лошо техническо състояние, като крайната оценка беше, че основният ремонт би струвал над 1,5 милиона лева, което е нецелесъобразно.

Друга причина да се отхвърли този вариант беше, че гребната база попада в обхвата на проект за реконструкция на кея, но не е елемент на подробния устройствен план.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук