Камера запечата последните кадри от вътрешността на бившия Родилен дом в Русе

3
Събарянето на сградата напредва
Събарянето на сградата напредва Видео: Русе Медиа

Събарянето на сградата напредва

Голяма част от сградата на бившия Родилен дом в Русе вече е съборена, показва Русе Медиа.

Крайният срок за приключване на дейностите е 3 април, като най-вероятно разрушаването и разчистването на терена ще приключат доста по-рано.

Предстои строителните отпадъци да бъдат извозени, надробени и върнати обратно на обекта за запълване на множеството подземни кухини в основата на сградата. Оказва се, че отдолу има доста подземни гаражи и подземни цистерни, които в момента се разкопават. След разрушаването на сградата материалът ще бъде използван за подравняване до кота нула.

Камерата на русенската медия бе допусната да запечата едни от последните кадри от вътрешността на бившето Родилно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Наглост
    Бъдещето време, използвано от коментиращия под №3, е излишно. Това е настоящето и бъдещето - съсипването на Русе беше факт и през първия мандат на най-некадърният в историята на града ни кмет. А след гласуваната с подкрепата на ВМРО /които продажно ще вземат заместник-кметски постове/ и ГЕРБ структурна промяна упадъка на Русе все по-осезаемо ще става факт. Корупция, липса на елементарна визия за развитието на общината, овластени страхливо-удобни люде на постове заместник-кмет и директори на дирекции - това е настоящата и бъдеща реалност. На неуважаемият Милков желаем единствено да го застигне справедливост.
  • 0
    12
    Колко мило
    Сега чакаме да запечатат и продажния #боклук с прякор #Менчо в #Русе
  • -8
    11
    Събаряй
    всичко което е строено от правешкия идиот Живков и блядовете, Постройте хубави американски и европейски проекти, да радват окото и да не ходим на Запад да ги гледаме , а си стоим в Родината.
  • -1
    10
    джони
    Град не остана, за тая сива и грозна сграда, голям рев. Да ва таковам у мрънкачите.
  • 6
    9
    Аман от мрънкачи
    Абе хора, сградата не е на Общината, а на УМБАЛ "Канев". Това първо. Второ. Колко от вас са влизали в тази сграда, от покрива на която падаха парчета още докато работеше, през последната година когато се ползваше? Идея имате ли за каква мизерия идеше реч? Място в което се раждат деца! Място където родилки трябва да се възстановят. Бебетата се подават на майките през прозорче (все едно съм на тезгяха) подпряно с ДЪРВО, което всеки път се чудех дали няма да поддаде и прозорчето да падне върху някое бебе! Асансьор - няма (по-точно има ама само за персонала)! Четири етажа стълби - за да видиш близките си - нагоре - надолу - има! Санитарни възли - 2 за ЦЯЛ етаж на който има поне 10 стаи. Баня - ЕДНА - първобитни условия за къпане. Нямах търпение да изчезна по най-бързия начин от това отвратително място. Престанете с носталгиите вече! Тази сграда, ако я бяха запазили трябваше да претърпи такъв ремонт, че не знам кой инвеститор щеше да се съгласи да налее такива пари в нея.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари