Заложническа драма и тройно убийство в Москва

0
В Московската кредитна банка въоръжен похитител е взел заложници
В Московската кредитна банка въоръжен похитител е взел заложници Видео: Первый Канал

Заложническа драма и тройно убийство се разиграха тази вечер на две отделни места в Москва.

Около 20,30 часа въоръжен мъж взе за заложници няколко сътрудници и клиенти на Московската кредитна банка, предаде България Днес.

Той настояваше да му бъдат предадени всички налични пари и отказваше да пусне хората. В крайна сметка спецчастите успяха да освободят всички похитени в рамките на 60 минути.

Час и половина по-късно неизвестен застреля трима души в баровския квартал „Румянцево", наричан още и „Новата Москва". Касапницата е станала в района на голям бизнесцентър. Районът е отцепен, в момента се извършва оглед на телата.

Същевременно офисът на Московската кредитна банка на ул. „Първомайска" за минути бе заобиколен от спецчасти и полиция, а районът бе отцепен. 

"В 20,37 часа при нас постъпи обаждане, че неизвестен с маска и пистолет е влязъл в банката и заплашва сътрудниците ѝ, без да им дава да напуснат помещенията си. Полицията е отцепила територията на банката и е предприела мерки за освобождаването на заложниците", съобщиха около 22 часа от прес-службата на московската полиция.

Малко след това стана ясно, че всички заложници са били освободени. Точният им брой все още не се съобщава. В банката е останала само касиерката, която обаче се е заключила в отделно помещение и е в безопасност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук