Приключи заложническата драма в Казахстан

0
Похитителят е обезвреден, заложниците са прегледани от медици
Похитителят е обезвреден, заложниците са прегледани от медици

Похитителят е обезвреден, заложниците са прегледани от медици

Никой не е пострадал по време на операция на полицията за освобождаване на заложници от банков клон в столицата на Казахстан, съобщиха от пресслужбата на министерството на вътрешните работи на Казахстан, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Лицето, което взе заложници, е било обезвредено, съобщи полицията.

Освободените заложници са били прегледани от медици.

По данни на МВР самият министър на вътрешните работи Марат Ахметжанов е преговарял с похитителя. Той е ръководил и силовата операция, в резултат на която са освободени седемте банкови служители.

Министърът заяви пред репортери на мястото на събитието, че по време на операцията служителите на реда са използвали сълзотворен газ.

Според информация, публикувана в социалните мрежи, 30-годишният мъж е поискал всички пари на банката да бъдат дадени във фонд за подпомагане на деца с увреждания, бедни и нуждаещи се. Разпространява се и информация, че мъжът е вписан в регистъра за лечение от употреба на наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари