Задържаха 40-годишен мъж, блудствал с малолетно момиче във Варна

0
Престъплението е извършено във входа на жилищен блок
Престъплението е извършено във входа на жилищен блок

Престъплението е извършено във входа на жилищен блок

Районна прокуратура - Варна ръководи досъдебно производство за престъпление по чл. 149, ал. 1 от НК – за блудствени действия, извършени с лице, ненавършило 14-годишна възраст. За срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор е задържан 40-годишният П.Г., привлечен към наказателна отговорност за гореописаното престъпление, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Според събраните до момента доказателства, деянието е извършено на 13 ноември 2022 година. Във входа на жилищен блок във варненски квартал, неизвестен мъж се приближил до малолетното момиче като направил опит да извърши блудствени действия с него.

Работата по досъдебното производство продължава под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Варна. Предстои да бъде внесено искане в Районен съд – Варна за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Рук за Ръша
    Някой повярвал си мухльо фен на Путлер и "вгъZZраждани". Те нещо много си повярваха, че са нещо повече от една закърняла и мухлясала мозъчна клетка ОБЩО!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари