Забраниха достъпа до землищата на две села в силистренско

0
Забраната е за три месеца, а достъп ще имат само служители на Държавното горско стопанство - Силистра, Изпълнителната агенция по горите и МВР
Забраната е за три месеца, а достъп ще имат само служители на Държавното горско стопанство - Силистра, Изпълнителната агенция по горите и МВР

Забранява се достъпа до землищата на силистренските села Попина и Ветрен, за да се ограничи разпространението на африканска чума по свинете.

Забранява се достъпа до землищата на силистренските села Попина и Ветрен, за да се ограничи разпространението на африканска чума по свинете. Забраната е за три месеца, съобщават от Областната администрация в Силистра, позовавайки се на заповед на Регионалната дирекция по горите в Русе.

Достъп ще имат само служители на Държавното горско стопанство - Силистра, Изпълнителната агенция по горите и МВР при изпълнение на служебните им задължения.

На основание Закона за горите областният управител на област Силистра, директорът на Държавното горско стопанство - Силистра или упълномощени от тях лица имат задължението да поставят бариери и обозначителни табели, от които да става ясно, че достъпът до тази територия е забранен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари