YouTube отваря свой магазин

0
Всички продукти в магазина ще са създадени по идея от дизайнери и брандинг екипите, работещи с някои от най-популярните знаменитости
Всички продукти в магазина ще са създадени по идея от дизайнери и брандинг екипите, работещи с някои от най-популярните знаменитости

Платформата за видеосподеляне YouTube отваря свой магазин в Лондон.

От Google са го кръстили "Creator Store", като плановете предвиждат той да отвори врати за посетители след месец, съобщава BusinessInsider. 

Магазинът ще се намира на приземния етаж на Google 11 Store Office в King's Cross, сподели Economic.

Феновете на компанията и YouTube ще могат да си купят книги, чаши за кафе, фото рамки, тениски и други аксесоари. Всички продукти в магазина ще са създадени по идея от дизайнери и брандинг екипите, работещи с някои от най-популярните знаменитости и автори на съдържание в YouTube. Посетителите ще имат възможността да получават автографи на книги и други фен артикули.

Mагазинът е част от инициативата YouTube Space, която вече отвори врати и предлага три звукозаписни студия, бариста бар и специална зона за отдих, които могат да се използват от популярните личности в YouTube, но и от обикновените хора. 

В пространството се провеждат срещи и уъркшопи, като целта им е не само да забавляват, но и да подобрят качеството на съдържанието във видео услугата.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари