В Истанбул отварят четвъртия в света магазин за Хари Потър

1
Магазинът е разположен в търговския център "Mall of Istanbul"
Магазинът е разположен в търговския център "Mall of Istanbul" Снимка: EPA / БГНЕС

Магазинът е разположен в търговския център "Mall of Istanbul"

Очакването сред феновете на „Хари Потър" в Истанбул достига своя връх, тъй като четвъртият магазин за Магьосническия свят („Wizarding World") в световен мащаб е готов да отвори врати в града, съобщи "Дейли Сабах", цитиран от БТА. Компанията "Меджик Шоп" (Magic Shop) започна подготовката за отваряне на магазина на 16 декември с инвестиция, възлизаща на милиони евро.

Магазинът цели да се превърне в център за феновете не само от Турция, но и от Близкия изток, Балканите и съседните региони, които споделят страстта си към магьосническия свят на Хари Потър.

Поредицата книги „Хари Потър“, създадена от авторката Дж. К. Роулинг, придоби световна слава и се превърна в културен феномен, като завладя публиката от всички възрасти с книгите и филмите си.

Този отличителен и новаторски магазин ще предлага разнообразие от продукти под един покрив, предоставяйки на любителите на Хари Потър несравнимо пазаруване и завладяващо изживяване, включващо местни и чуждестранни стоки.

Разположен в търговския център "Mall of Istanbul", магазинът заема площ от 200 квадратни метра. „Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı“ ще може да се похвали с богата гама от около 1500 продукта от поредиците „Хари Потър“ и „Фантастични животни“.

Магазинът ще отразява завладяващата атмосфера на вселената на Хари Потър в интериорния си дизайн и ще включва откъси от поредицата по стените, емблематични фигурки на героите във витрините и уникални детайли на всеки ъгъл.

Посетителите могат да очакват ексклузивни изживявания като „Избор на пръчка“, „Определяне на дом от разпределителната шапка“, „Изпробване на мантията невидимка“ и „Снимки на платформа 9 ¾“ всеки ден от 10:00 до 22:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    ужас
    срам ме е да кажа че навремето четох тези сатанински лайна промотиращи вещици и магии в глупавите деца
  • 0
    1
    Осман
    В Одрински мол ще открият магазин за Хитър Петър.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари