Явор Златанов: Смачкаха ме така, че едвам не загубих живота си

0
"Аз съм учуден как може да е толкова нагъл един държавен служител, но след като видях какво направиха от Прокуратурата разбирам, че те са един дол дренки", сподели  Златанов
"Аз съм учуден как може да е толкова нагъл един държавен служител, но след като видях какво направиха от Прокуратурата разбирам, че те са един дол дренки", сподели Златанов Снимка: Евроком, стоп кадър

Синът на Илия Златанов говори пред "ЕвроДикоФ"

"Аз съм учуден как може да е толкова нагъл един държавен служител, но след като видях какво направиха от Прокуратурата разбирам, че те са един дол дренки", сподели Явор Златанов пред "ЕвроДикоФ"  по Евроком 

"Тези хора са безочливи и използват служебното си положение, за да извършват грабежи в особено големи размери", допълни той.

"Смачкаха ме така, че едвам не загубих живота си", подчерта Явор Златанов.

"Жалбата ми вече е пратена до Страсбург", допълни синът на Илия Златанов.

"Аз лично не съм се карал с баща ми. Той реши зад гърба ми да ме махне от семейната ми фирма чрез събрание на съдружниците, на което не бях поканен, а причината е човешката завист", каза той.

"Илия Златанов е подобие на човек, което манипулира всички хора", изтъкна той по адрес на баща си.

„Цялата работа е, че Илия Златанов решава в началото, че това е начинът, по който ще ме съсипе. Организира цялото това нещо срещу мен, като обещава на Пепи Еврото, че ще му стане съдружник вместо мен и ще изкарва много пари. С две думи – лъже го, защото Илия Златанов не може да изкарва пари, но това е друга тема. Еврото става заинтересован от тази работа, арестуват ме, мачкат ме…“, продължи Златанов-син.

Цяла София говори за отношенията на Сотир Цацаров и Радост Драганова. Аз не съм ги виждал заедно, но всички говорят“, коментира още той отношенията на бившата си съпруга с шефа на КПКОНПИ и бивш главен прокурор.

"Златото е изцяло мое и на никой друг. То ми е наследство от моята баба, която е майка на майка ми и то няма нищо общо с Илия Златанов", допълни Златанов.

"Баба ми ми го даде на мен и ми подписа саморъчно направено завещание. Държах го в два сейфа", подчерта той.

"Спецпрокуратурата са пратили писмо до всички банки, за да видят къде държа сейфове. Преди да ме арестуват отидохме при единия сейф, който разбиха, защото аз не исках да го затварям. След това ме заведоха при другия сейф, който разбиха и него", допълни Златанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари