Яна Маринова разкри коя е най-болезнената част от живота й

0
Актрисата обича да се предизвиква и да се изправя пред страховете си, за да ги преодолее
Актрисата обича да се предизвиква и да се изправя пред страховете си, за да ги преодолее Видео: Нова телевизия

Не ми е трудно да балансирам между семейството и професията”, каза в предаването „Комбина” по Нова телевизия актрисата Яна Маринова.

Попитана от кого се учи в професията тя отговори, че се опитва да се учи от най-добрите. „Не мога да се откажа от това да се уча. Не спирам да преоткривам нови неща в работата си”, каза тя.

Популярността променя. Публиката те вдига”, заяви Яна Маринова.

Актрисата обича да се предизвиква и да се изправя пред страховете си, за да ги преодолее. За себе си казва, че се учи постоянно и очевидно това и се изплаща, защото е една от най- търсените актриси в телевизията, киното и театъра.

"Основните компромиси в начина ми на живота са с това да си типична жена, домакиня, майка и съпруга. Много трудно бих имала до себе си мъж, който да иска да съм домакиня. Може и в друг етап от живота ми да ми се иска да съм различна, не знам".

Това заяви актрисата Яна Маринова. "Трудно е преодоляването на себе си в професионалните ангажименти, които избираш. Понякога се очаква от теб да си някакъв и всички искат да те сложат в някаква рамка и не знаеш дали това би се харесало. Не знаеш до каква степен трябва да се преборваш с тази твоя мечта", добави тя.

"Популярността променя, но винаги съм се старала да я обичам. Едно време виждах и чувах лошите неща за холивудските звезди. Опитвах се да взема само най-доброто. Неизменно с времето намесата в личния живот е много болезнена и то за семейството. От другата страна обаче са хубавите моменти, когато публиката те вдига и те кара да се чувстваш, че си направил нещо значимо", каза още Яна Маринова.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари