Яна Балникова за "Възраждане": Шепа платени хора оскверниха святостта на националния ни празник

0
"Нямам нищо против протестите.  Имам против крещенето и освиркването докато смирени църковни люде се опитват да си довършат церемонията", написа във фейсбук Балникова
"Нямам нищо против протестите. Имам против крещенето и освиркването докато смирени църковни люде се опитват да си довършат церемонията", написа във фейсбук Балникова Снимка: Фейсбук

Яна Балникова, заместник-министър на икономиката, коментира в личния си фейсбук профил скандала на връх Шипка от днешната церемония

Припомняме, че партия "Възраждане" освиркваха и замеряха със снежни топки премиерът и всички официални лица, дошли на церемонията по повод Националния празник на България 3 март. Ето какво написа Балникова:

Шепа платени хора, крещящи и хвърлящи снежни топки, оскверниха святостта на националния ни празник, на върха, на който се намираха и на делото на всички загинали за свободата ни...

Нямам нищо против протестите.

Имам против крещенето и освиркването докато смирени църковни люде се опитват да си довършат церемонията.

Имам против крещенето и освиркването докато едно малко момиченце уплашено се опитва да изрецитира наученото си стихче - момент, за който вероятно се е готвило дълго и предполагам чакало с трепет.

Дали то се гордее с това, че е българче днес?

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Самата ерудиция!
    Само прочетете за какъв човек става въпрос: https://boulevardbulgaria.bg/articles/koya-e-yana-balnikova-ot-proekta-na-asen-vasilev-i-kiril-petkov Работа в TELUS: https://bgrabotodatel.com/company/1874 И бизнеса на "Насекомо" с ларви на мухи в село Лозен: https://www.actualno.com/sofia/neshtata-s-biznesa-na-nasekomo-v-selo-lozen-eskaliraha-video-news_1668100.html https://www.infoz.bg/bulgaria/8970-nasekomo-selo-lozen
  • 2
    5
    Какво
    Коя е тая Яна Балникова и защо трябва да се цитира във вестник написаното от нея във Фейсбук? Ако аз утре реша да напиша нещо във Фейсбук - примерно рецепта за нов вид трушия, дали от Дунав мост ще увековечат името ми в новинарската си емисия?
  • -1
    4
    До 1
    На последния протест на Възраждане,като видях колко хора има от цяла България-около 500човека,направо се изненадах на организационните способности на Копейкин!Но и подкрепата от Сарая и Банкя си пролича!Така че си на прав път!
  • 2
    3
    TazFukla
    Туй ми'че коей'бе ? И що лъже толкоз? Крещенето, освиркването и снежните топки бяха само когато говореха Кирчо и Колчо ! Колкото и да лъже ми'чето, пак ще й изстине столчето !
  • -2
    2
    Копейкин
    Товарищь Президент, Провалихме се, само стотина души се съгласиха да носят руските знамена за определената сума. Отговорът беше, че рублата паднала. Явно дори и номерът с горивата, който спретнахме предната нощ не ги уплаши тези българи. вееха само български знамена, малко бяха руските знамена. Но когато настаните от вашите "миротворчески" войски в България, пак ще има руски знамена и хял и сол. Иначе съхранихме рейтинга на президента, той благоразумно не дойде и не го освиркахме Така, че като стана премиер, може пак да го оставим президент.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари