Втора верижна катастрофа в един и същ участък от пътя Русе - Бяла

4
Точно на същото място, където вчера се удариха камион, платформа и три автомобила, днес по обед стана произшествие, този път между три леки коли
Точно на същото място, където вчера се удариха камион, платформа и три автомобила, днес по обед стана произшествие, този път между три леки коли Видео: Русе Медиа

Поредна верижна катастрофа стана на участъка в ремонт на 9-ия километър на пътя Русе - Бяла.

Точно на същото място, където вчера се удариха камион, платформа и три автомобила, днес по обед стана произшествие, този път между три леки коли. Единият от водачите е пострадал – оплакал се е от болки в гърдите вследствие на удара, информира Русе Медиа.

Лек автомобил „Опел“, който е пътувал към Русе, е спрял за изкачване зад още няколко коли при подаден знак от сигналист заради ремонтните дейности. В огледалото водачът е видял, че зад него бързо приближава румънски „Мерцедес“ и е дръпнал колата си няколко метра напред, за да не бъде ударен отзад. Това са направили и намиращите се пред него автомобили.

В този момент обаче в задната част на румънската кола се е врязал „Фолксваген“ с водач от село Иваново. При удара чуждестранният автомобил е бил изблъскан напред и е ударил на свой ред „Опел“-а.

Шофьори коментираха, че въпреки поставените знаци за ремонт и ограничението от 60 км в час малцина се съобразяват с тях. Ремонтните дейности в участъка, където се насипва фракция по банкета, продължават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари