Все повече чужденци избират да живеят в България след пенсия

0
Според британеца Филип Брадли, тук медицината е много качествена
Според британеца Филип Брадли, тук медицината е много качествена Видео: Euronews Bulgaria

Според британеца Филип Брадли, тук медицината е много качествена

България е една от държавите в Европа, които са най-привлекателни за живот след пенсиониране за 2023 година. Това показва проучване на испанска предприемаческа компания за следпенсионна миграция.

От години британецът Филип Брадли мечтаел да се пенсионира в някоя южна държава - Малта или Португалия. Когато бъдещата му съпруга Нели му показала красотата на родината си България, той избрал да се пенсионира тук. От 4 години двамата живеят във великотърновското село Хотница. Миналата година Филип претърпял здравословен проблем и е категоричен, че тук медицината е много качествена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Gyuit
    Не се хвалете с това! Не ни трябват изкукуригали чужди пенсионери!!! На България са и необходими млади,знаещи и можещи хора!
  • 0
    4
    до 3
    Който създава безредици ще яде здрави Български тупаници. Точно, както правят топ демократите във Франция. Но, не виждам да ги критикуваш, нещо.
  • 0
    3
    до 2
    избиваш некви комплекси май, липсите ти са доста, тук ли компенсираш?
  • 3
    2
    ...
    На тея островни съсли им изгниха ставите от облаци и дъжд, че пристанаха на слънчево и евтино у нас. А съм видял един шваб или островитянин да създава безредици у нас директно го запуквам с юмруците в тъпата чутура. Ще си поема отговорноста за голямото удоволствие. Тези ни мислят за хлебарки.
  • 3
    1
    гост1
    ех че не им дам 400 лв пенсия на първата седмица един от тях няма да е останал
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари