Володимир Зеленски: Руските войски се възползват от забавянето на помощта за Украйна

1
Ситуацията е изключително трудна на някои точки на фронта, заяви украинският президент
Ситуацията е изключително трудна на някои точки на фронта, заяви украинският президент Снимка: Володимир Зеленський / кадър Facebook

Ситуацията е изключително трудна на някои точки на фронта, заяви украинският президент

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че ситуацията е изключително трудна на някои точки на фронта, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Според него украинската армия е изправена пред една изключително трудна ситуация пред руските сили, които се възползват от закъсненията на западните страни в доставката на военна помощ за Украйна.

"Ситуацията е изключително трудна в няколко точки на фронтовата линия, където руските сили са съсредоточили максимални резерви. Те се възползват от закъснението на помощта за Украйна“, заяви Зеленски и добави, че на украинските сили не достига артилерия и че те имат също нужда както от средства за противовъздушна отбрана за фронтовата линия, така и за оръжия с по-голям обсег.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Sтанко
    Че то помощ май няма да има... Така изглежда май.. Помощта е била само в началото, после си беше просия на поразия... НЕЩАСТНИК!
  • 13
    1
    фена на Путин
    Ни съ оправдаваййй, курвооо ! Убиха ва от бой братята. БлекРок тропа за похарченото, иска си чернозема, но Путин го превзема. Кошмара им се сбъдва. Зеленски е под огромно напрежение. Така и ще си отиде от този свят. Напрегнат и уплашен. Продаде народа си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари