Волен Сидеров: Ако Валери Симеонов ходи по дискотеките, аз ще отида да проверя концесията за добив на злато

0
Ако не му се работи с нас, да подава оставка!
Ако не му се работи с нас, да подава оставка! Видео: Канал 3

ГЕРБ не приемат предложението на ДПС да влезнат в коалиция с малцинството, от много години.

Въпреки различията с управляващите, се стараем да не се връщаме към определен стил на поведение. Това заяви председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров в предаването “Офанзива” по Канал 3.

“Ако Валери Симеонов ходи по дискотеките да проверява шума, аз ще отида да проверя концесия за добив на злато, дадена през 90-те години. Искам да проверя положението с добива, заедно с комисия. Ако трябва ще бъде направена и анкетна комисия”, каза още той.

“Предложение, което не е минало през група, не може да се работи. Валери Симеоновтрябваше да разговаря с нас. Ако Симеонов реши, че не може да работи с нас, винаги може да подаде оставка”, допълни Сидеров.

“Трябва да се реши в каква конфигурация ще е правителството за изборите, дали Борисов ще иска ние да сме отделна партия, дали коалицията ще се развали. Възможно е на евроизборите да се явим отделно, без да се разваля коалицията”, коментира председателят на ПГ на „Обединени патриоти”.

“Подарих на Юнкер една българска ракия, дали действието й не продължава, попита шеговито Волен Сидеров и пожела на Жан- Клод Юнкер бързо оздравяване”, завърши Волен Сидеров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари