Военна техника на НАТО ще премине през страната

1
Колоните ще се движат от Благоевград към ГКПП "Гюешево"
Колоните ще се движат от Благоевград към ГКПП "Гюешево" Снимка: БГНЕС / архив

Колоните ще се движат от Благоевград към ГКПП "Гюешево"

В периода 4 - 11 септември 2023 г. военнослужещи и военна техника от състава на българския военен контингент, който ще се включи в операцията на стабилизиращите сили на НАТО в Косово (KFOR), ще бъдат транспортирани по републиканската пътна инфраструктура. Колоните ще се придвижат от Благоевград към ГКПП „Гюешево” и ще бъдат ескортирани от екипи на Служба „Военна полиция“, съобщиха от Министерството на отбраната.

В същия период се очаква военнослужещи и военна техника от Въоръжените сили на Република Турция да преминат по пътната мрежа на нашата страна. Контингентът се завръща в южната ни съседка след участие в операцията на НАТО в Косово и ще премине от ГКПП Гюешево към ГКПП Капитан Андреево. Колоните също ще бъдат ескортирани от екипи на Служба „Военна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    ППДБ
    ПриродноПростоватиДеБили
  • -3
    5
    хаха
    Много се кефя на рушлямистанските тролове. Никой не може да ги изложи така както самите те се излагат. Достатъчно е да се погледне долния коментар за да се изясни, че утайката е концентрирана при русофилите. Това написаното един нормален човек няма как да го измисли. Това може да бъде написано само от някой психопат, болен мозък, отхвърлен жените, чикиджия гледащ по цял ден извратено порно. Събирателен образ на вгъZродените рубладжийчета. И тия искат да вземат властта да оправят България :D Бездарни психопати които една жена не могат да оправят даже.
  • 9
    4
    1 до 2:
    Е, нека пък твоята майка да я ебе смрадлив, пиян и потен негър, ама не какъв да е, а АМЕРИКАНСКИ дрогиран гнусен негър, с голяма и мека пишка! Че и в устата ти мръсна да я сложи тая негърска пишка, дето толкова обичаш да им ближеш анусите!!! Да ти е вкусно, ей, боклук!
  • -12
    3
    LOL
    хайде сега всички "неутрални" да ходят да лягат пред натовските камиони :D Нали сте за МИР (руский мир) :D Ето, даже в този случай не ви се налага да пътувате до Русия да се биете, може просто да легнете на пътя и да решите проблема :D
  • -16
    2
    Даа
    Да ти ебе куче майката!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари