Влак обезглави мъж на прелез

1
Влак обезглави мъж на прелез

Влак обезглави мъж на прелез в София между гарите Подуяне и Искър. Инцидентът станал сутринта в неделя малко след 10 часа срещу голям супермаркет в квартал „Слатина”.

Там 47-годишният мъж пресякъл булеварда и се насочил към надлеза над релсите. Вместо по него обаче решил да мине директно през траверсите както правели почти всички хора. В тази част обаче имало завой и храсти, от които видимостта на бързо движещите се влакове била ограничена.

Един приятел ми каза, че е видял всичко. Мъжът не е чул влака, а когато машинистът е започнал да му свирка, той не е успял да реагира и го е блъснал”, разказва пред „Монитор” младо момче, което се представя като Иван. След сблъсъка с влака всичко бързо станало в кръв и части от тялото на мъжа.

Главата му беше излетяла на няколко метра. На релсите седяха само стъпалата му”, разказа още Иван, който всеки ден се разхожда в района, за да търси желязо за скрап. С него била и леля му Василка, на която дори є прилошало от гледката на разпилени човешки останки.

Полицията дойде и не успяха да го съберат целия. Части от краката му имаше почти до гарата „Подуяне””, разказва Василка.

Криминалистите, които дошли на мястото на инцидента, веднага отцепили района и спрели движението на влаковете. Много части от тялото на 47-годишния мъж били по самата машина, което наложило тя да остане на място повече от два часа.

Едва към 13 часа влакът бил освободен и движението възстановено. Криминалистите не изключват възможността мъжът да е изчакал трена и да се е хвърлил под него, за да се самоубие. Тепърва обаче ще се установява какви са причините за инцидента. Неговата самоличност вчера беше установена и полицията е започнала разпит на близките му.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари