Владислав Панев: Първи март е оптимална дата за отпадане на дерогацията за „Лукойл“

0
Ако датата е 1 януари, това ще доведе до излишно напрежение на пазара
Ако датата е 1 януари, това ще доведе до излишно напрежение на пазара

Ако датата е 1 януари, това ще доведе до излишно напрежение на пазара

Спорът за това кога от коя дата ще отпадне дерогацията за „Лукойл“ е между 1 януари и 1 март, но първата дата е след само около 20 дни и се опасявам, че ако предлагането изведнъж спре, това може да доведе до ръст в цените на горивата. Това каза в ефира на „Добро утро, Европа“ по Euronews Bulgaria депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев.

Ако се случи такова покачване, по думите на Панев, то би било краткосрочно, защото сме на единен пазар и такива луфтове не се запазват дълго и в въпрос на наместване.

Първи март е оптимална дата според мен, за да могат производителите и търговците на горива да се подготвят добре за това дерогацията да отпадне.

Според Панев ако датата за отпадане на дерогацията е 1 януари, това ще доведе до излишно напрежение на пазара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Разочарован
    Долни, подли, продажни, завистливи и алчни до гуша, която няма надъване "властници" - продали "душите" си на сатаната. Подлагат народа си на финансов геноцид, мислейки само за своя бездънен джоб. Понеже са МОШЕНИЦИ, некадърни за нещо смислено (освен за схеми за крадене) говорят от името на народа и ни "убеждават" всячески колко много пари отивали за Путин и колко скъпи горива купуваме. Ами ИЗЛЕЗТЕ от схемите и ги СПРЕТЕ - приложете законите. Но понеже ви е малко това което лапате се намърдвате да цуцате от друго място явно по-платено, а лакеите който ви избраха (1/4 от гласовете) явно се облажват с подхвърлени трохи. За другите 3/4 не ви пука - кучета ги яли, да се спасяват. Господа "Управници" ВСИЧКИ СМЕ СМЪРТНИ - СЛЕД КАТАФАЛКАТА РЕМАРКЕ НЯМА!!!
  • 0
    1
    Sтанко
    Продажници! Вървете си преди народа да ви е натикал по затворите! Няма да разберете колко бързо е станало!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари