Владимир Кличко с призив към света: Моля ви, действайте сега! Спрете тази война!

3
Двамата братя обявиха по-рано, че остават в Киев, за да го бранят
Двамата братя обявиха по-рано, че остават в Киев, за да го бранят Снимка: Twitter

Кметът на Киев Виталий Кличко публикува емоционално обръщение на Владимир Кличко в Туитър

Обръщам се към целия свят да спре тази война, която започна Русия. Цивилни умират, улучени от ракети, и това се случва в сърцето на Европа. Няма време за губене, защото това ще доведе до хуманитарна катастрофа. Трябва да действаме сега, за да спрем руската агресия. С всичко, което можем. Сега! След час или утре ще бъде късно. Моля ви действайте сега! Не чакайте! Спрете тази война!“, казва Владимир Кличко, цитиран от Свободна Европа

Призивът на бившия световен шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко идва часове след като Киев преживя най-тежката си нощ от началото на руската инвазия срещу Украйна. Бойните действия се водиха по улиците на града. 35 души са ранени, сред тях и деца, съобщи кметът Виталий Кличко в предишна публикация.

Двамата братя обявиха по-рано, че остават в Киев, за да го бранят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    6
    ВиК-АТО ЛИ Е? ...? ...?
    "Обръщам се към целия ВиК да ПУСНЕ тази воДа, която започна ДА НЕ ТЕЧЕ ОТ ТАЗИ ВЕЧЕР В ЧЕШМИТЕ НА ЖИЛИЩАТА В КВАРТАЛ ДРУЖБА 2 РусЕ. Цивилни ЩЕ умират, БЕЗ ВОДА, и това се случва в сърцето на Европа. Няма време за губене, защото това ще доведе до хуманитарна катастрофа. Трябва да действаТе сега, за да НЕ спИрАмЕ русЕНСката ВОДА. С всичко, което можеТЕ. Сега! След час или утре ще бъде късно. Моля ви действайте сега! Не чакайте! НЕ СпИрАЙте тази воДа!“, казва Владимир Кличко, цитиран от Свободна Европа
  • 0
    5
    До 4
    Ама ти четеш само'' Дума'' и ако си надникнал поне в различните НЮЗ ,нямаше да пишеш глупости !
  • 0
    4
    до 3
    Посочи сайтовете. Иначе на калпавата агенция Русия и пречи.
  • -2
    3
    В.П.
    Голямата част от сериозните сайтове преккъснаха коментариите на читателите си ,поради факта ,че петоколонниците на руската простотия,дирижирано тровят атмосферата със злобата си и фалшивите новини от агентите на Москва ! Чак сега на българите им се изясни същността на хибридните действия на поклонниците на Русия и необходимостта от лустрация на наследниците на комунистическата партия ! Примири ли се народа ни стова ,червената гъсеница отново ще ни докара 9 септември и лагерите !
  • 6
    2
    русенец
    Този малоумник вчера раздаде 26 000 автомата Калашников на киевчани и муниции за тях. Раздаването беше без някаква идея и ред. Призова киевчани да стрелят и да се пазят от диверсанти. Тази нощ десетки киевчани бяха избити от своите си. Кличко, добре, че нямате ядрено оръжие, че и него би раздал безразборно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари