Viber пуска виртуална битка с яйца

1
Ботът, интегриран в публичния акаунт на Viber България, използва български език и дава възможност на всеки да боядиса своето дигитално яйце
Ботът, интегриран в публичния акаунт на Viber България, използва български език и дава възможност на всеки да боядиса своето дигитално яйце

Viber обявява ново забавно предизвикателство за потребителите си в региона – този път, свързван с една от най-любимите традиции за празника – сборването с боядисани яйца.

Ботът, интегриран в публичния акаунт на Viber България, използва български език и дава възможност на всеки да боядиса своето дигитално яйце и да предизвика приятел в забавен двубой, пише Economic.

С нарастващата популярност на чат ботовете, като иновативен инструмент за обогатяване на съдържанието в приложенията за разговори, Viber за пореден път демонстрира възможностите на автоматизираната комуникация, използвана все по-често напоследък. Компанията ползва този подход отново като внася различна гледна точка в един от най-традиционните празници в региона със силата на технологиите. Разработен от Българската софтуерна компания “Connecto”, Великденският бот на Viber представя последните тенденции в комуникациите и свързването на потребители по лесен и забавен начин.

Как да разбереш дали си борец този Великден?

За начало – свали забавните Великденски стикери на Viber безплатно (стикер пакет „Великденски емоции“) и създай свое уникално дигитално Великденско яйце. Когато е боядисано и готово, предизвикай свой приятел на битка с Великденски яйца в платформата на Viber. Следва БУУМ, а резултатът от сблъсъка ще видиш на екрана си – дали печелиш или губиш. Но независимо дали си борец или не, ти и твоят приятел ще получите безплатно пролетен стикер пакет на Viber.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари