Веско Маринов си присади коса

0

Любимецът на домакините и пенсионерките Веско Маринов е с чисто нова, гъста коса.

Специално за предстоящото си шоу в „Арена Армеец” бардът решил да се подмлади, като си присади кичури и да шашне почитателките си от третата възраст.

И има защо да се гласи пред тях – благодарение на безграничната им любов, Веско се е замогнал и е успял да си купи последен модел волво – хибриден джип, за който се е изръсил с около 200 хиляди лева.

Певецът, прославил червеното вино, си тръгна от участие в телевизията, като носеше в калъф костюма, с който се бе издокарал пред камерата, пише „Ретро”.

Преди да яхне мощния си звяр, Маринов демонстрира, че е човек на реда и чистник, което е присъщо на повечето мъже, които живеят сами – съблече си палтото и внимателно го постави на закачалка, която после окачи в колата. Вероятно певецът не знае, че това не се смята за признак на добър вкус и е присъщо на хора с простоват манталитет.

Веско, който е пълен карък в любовта, отново е без любима до себе си, което го мъчи неистово. Преди дни той за пръв път разкри, че още не може да преглътне обидата, нанесена от втората му съпруга Цветанка. Певецът направи шокиращото разкритие, че палавата блондинка му е изневерила не с кого да е, а с много близък приятел и той никога няма да й прости за унижението.

Източник: Ретро.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари