Никос Вертис: Подготвил съм нещо различно за концерта в Бургас

6
Ще изпълня неща, непоказвани до момента, заяви певецът
Ще изпълня неща, непоказвани до момента, заяви певецът Видео: NOVA

Творчеството на певеца оставя без дъх почитателите му по целия свят

Той е суперзвезда не само на гръцката, но и на световната музикална сцена. Творчеството му, посветено на любовта, остава без дъх почитателите му по целия свят, а спектаклите му винаги са грандиозни. Най-желаният ерген в Гърция Никос Вертис пристигна в България, за да отбележи 20 години на музикалния връх с грандиозен концерт в Бургас. Събитието ще се проведе на 30 юли, като част от турнето му „Пътуване във времето”.

Много се вълнувам, защото съм подготвил нещо различно. Ще посетя Бургас за първи път. Концертът ще бъде на брега на морето. Сигурен съм, че ще имаме много лятно настроение”, сподели Никос Вертис, цитиран от NOVA.

И допълни, че ще изпълни много песни от репертоара си. „Включил съм тези, които са най-любими за българите, освен това винаги изпълнявам нещо ново, непоказвано до момента. Ще се кача на сцената с оркестър с бузуки с 25 музиканта. Светлинното шоу ще е невероятно”, каза още певецът.

Относно любовта той сподели следното:

Когато се влюбиш най-естественото нещо е да кажеш думите Обичам те. Изричам го, когато усещам нещо различно. Любовта е лудост. Когато срещна красива жена, която е и прекрасен човек, не ми трябва много време, за да се влюбя”. Звездата отказа да каже дали в момента има половинка. „Вярвам, че моят личен живот трябва да си остане такъв”, заяви Вертис.

Според него единственият начин да накараш хората да ти повярват, е когато си преминал през това, за което пееш.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари