Венци Венц се развежда

1
Рапърът говори откровено за любовта, болката и разочарованията
Рапърът говори откровено за любовта, болката и разочарованията Видео: NOVA

Рапърът говори откровено за любовта, болката и разочарованията

Рапърът Венци Венц призна, че се развежда със съпругата си Мая. Певецът говори откровено за любовта, болката, разочарованията и трудните моменти.

Причината за раздялата ни са страхове, които не са реални. Хората често не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е достатъчно. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът винаги идва и от двете страни. Когато човекът до теб ти каже „Не съм щастлив”, ти се демотивираш”, разказа рапърът, предава NOVA.

Мая все още е жената, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с който искам да си комуникирам. В много ситуации сме били първо приятели, после любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, скандали, а това не е любов. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал верен на тази жена и че съм опазил достойнството ѝ. Тя не можа да го разбере заради страховете си”, коментира Венци Венц.

И допълни, че е сгрешил, тъй като се е опитвал да се промени заради Мая. „Не позволих да ме обичат такъв, какъвто съм. Аз съм романтична душа, искам да дам всичко на жената до мен, поясни той. Венци Венц сподели, че много му липсва времето с детето.

Чувствата със сигурност ще са нещо, от което ще се абстрахирам много време. Ако скачаш от клон на клон, допускаш голяма грешка”, смята певецът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    какъв е тоя балък и мухльо?
    гейчо гейч... преди имахме истински рапъри - гумени глави, ванко 1, шамара, спенс, дори ъпсурт, сега старите вече не им се занимава, а новите са професионални турбо олигофрени и нищо не става от тях
  • 3
    3
    и какво
    ме интересув това?!? очаквате да пророня сълза?!? не сте познали!
  • 4
    2
    **superstar**
    Леле, и този на нищо неприличащ самозванец почна да се нарича "рапър", а е далеч от рапа и като стил, и като качество. А "хитовете" му с Павел от преди години бяха дори дразнещи за слушане, явно и той го е осъзнал, че вече не се мяркат техни песни, та започна да прилича внимание като евтина фолкаджийка чрез личния си живот.
  • 9
    1
    Vcxdryu
    Абе,рапърче,я не ни занимавай с твоя развод!!!!Алооо,новинарите,стига с вашите пошли новини!!!Кой го интересува????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари