Великобритания наложи санкции на бившата съпруга на Путин и негови роднини

0
"Ще продължим да санкционираме всички, които подпомагат и съдействат за агресията на Путин, докато Украйна не победи", заяви британският външен министър Елизабет Тръс
"Ще продължим да санкционираме всички, които подпомагат и съдействат за агресията на Путин, докато Украйна не победи", заяви британският външен министър Елизабет Тръс

Великобритания съобщи, че е наложила нови санкции срещу финансовата мрежа на руския президент Владимир Путин, включително срещу бившата му съпруга Людмила и негови роднини, предаде Ройтерс

"Изобличаваме и атакуваме сенчестата мрежа, правеща възможна луксозния начин на живот на Путин и затягаме примката около вътрешния кръг от най-приближените му", заяви британският външен министър Елизабет Тръс, предаде БТА

"Ще продължим да санкционираме всички, които подпомагат и съдействат за агресията на Путин, докато Украйна не победи."

Налагат се санкции срещу бившата съпруга на Путин Людмила и братовчеда на руския лидер, бизнесмена Игор Путин, заместник-председателя на застрахователната компания "Согаз" Михаил Путин и председателя на съвета на директорите на "Групата компании МАРТ" Роман Путин, уточнява ТАСС.

Санкции, предвиждащи забрана за влизане във Великобритания и замразяване на активи, са наложени и на бившата олимпийска шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева и баба ѝ Анна Зацепилина, както и на бизнесмените Михаил Шеломов и Александър Плехов, члена на съвета на директорите на "Согаз" Михаил Клишин, генералния директор на "Морски порт Геленджик" Владимир Колбин, президента на НПФ "Газфонд" (пенсионния фонд на "Газпром") Юрий Шамалов и юриста Виктор Хмарин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Гошо куче лошо
    Цяла държава се занимава с индивидуални човеци от друга държава, като им забранява някви неща. Това е отбиване на номера и е пълна бутафория, да замаже очите на собствените им избиратели.
  • 0
    1
    русенец
    Това пък по какъв демократичен закон е? ЕС, САЩ и Великобритания изведоха тоталитаризма на по-високо ниво, отколкото е било при Сталин и Хитлер. Като следя изявите на фюрерите ни започвам да си мисля, че всички са завършили Харвард.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари