Велико Минков: Габриела се омъжи за Пейо три седмици преди синът ми да се роди

0
До средата на бременността с Габриела имахме прекрасни взаимоотношение и тя изведнъж реши да прекрати всякаква комуникация с мен, разказа русенецът
До средата на бременността с Габриела имахме прекрасни взаимоотношение и тя изведнъж реши да прекрати всякаква комуникация с мен, разказа русенецът Снимка: Велико Минков / Facebook

До средата на бременността с Габриела имахме прекрасни взаимоотношение и тя изведнъж реши да прекрати всякаква комуникация с мен, разказа русенецът

Повдигнаха обвинения на майката и дъщерята, задържани за убийството на съпруга на по-младата жена в София. Случаят е от петък, а основната версия на разследващите - спор за родителски права.

Вчера вечерта научихме, че младата жена е била по майчинство с второто си дете. Убитият мъж е твърдял, че то е негово, а жената е настоявала, че не е. Претенции за бащинство има и Велико Минков.

Аз съм биологичния баща, уверен съм на 100%, на четиримесечното бебе, което Габриела роди. Това беше известно и на Пейо. Той е неин законен съпруг от едва три седмици преди раждането през август месец, въпреки, че те имат 6-годишно дете. Пейо и Габриела не са имали връзка, поне за периода, в който аз съм с нея. Техният брак беше сключен три седмици преди раждането на моя син. Това прекрати възможността аз да мога да бъда вписан като баща, защото съпругът става баща“, заяви в предаването „Тази сутрин“ по bTV Велико Минков.

Той подчерта, че не знае защо е сключен бракът. „В разговорите ми с Пейо знам, че една от причините е да вижда по-често детето си, защото достъпът му до него е бил ограничаван системно“, разказа Минков.

Двамата сключват брака си в края на втората бременност. До средата на бременността с Габриела имахме прекрасни взаимоотношение и тя изведнъж реши да прекрати всякаква комуникация с мен. Тя преграждаше всякакви опит, за да се видя с нея. Нямам конкретни обяснения“, обясни той.

Преди раждането на второто дете на Габриела Велико Минков се консултира със своя адвокат Пламен Борисов.

Когато се обърна той към мен, аз го посъветвах да припознае детето още преди да се роди. Започнахме процедурата, но общината отказа да я продължи, а причината беше, че майката има брак. Велико Минков така разбра, че тя е сключила брак. Вече оттам нататък единствената възможност бе да се предяви граждански иск“, каза адвокат Пламен Борисов.

Документално и юридически баща на второто дете на Габриела е Пейо Пеев. „Подал съм си исковата молба преди раждането, но оттогава няма напредък“, обясни Велико Минков.

Той каза, че не е виждал детето си. „Преди дни се видях с Габриела случайно и нейната реакция беше, че ще викне полиция, да не ги доближавам. Това не беше провокирано от моя страна. В далечината видях детето в ръцете на баба си“, заяви Минков.

С Пейо обсъдихме още в първите дни след раждането случилото се и тази грешка. И двамата се съгласихме, че биологичните бащи трябва да са тези, които да са вписани в акта за раждане“, допълни Минков.

Той отрече да е имал конфликт с Пейо. "Това поведение от страна на Габриела беше такова, че тя ограничаваше достъпа до детето", обясни Минков.

Велико Минков е бивш депутат от "Продължаваме промяната". "Сега съм IT специалист. За две седмици бях в парламента. Напуснах Народното събрание по своя воля", каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Минчев
    Този педал какво тръгнал да се жалва по медиите. Направо се чудя пък на тая курветина Габриела какво е намерила в това смешно мъжле, дето май че и по мъжки ласки си пада. Но наистина е много жалък да се излага така с обяснения и оправдания навскяъде.
  • 8
    5
    Spermaman
    Абе как така става че тъкмо влизате в парламента и подавате оставки бе. Или ви наемат от ПП, чисти, неопетнени и "успешни" да греете от плакатите колкото за изборите, и хората да си кажат "ето я промяната", и след като ви изберат, хайде пак старите муцуни-мафиоти! Ако депутат напусне, мястото му трябва да стои празно до другите избори.
  • 6
    4
    Plamen
    Деморализацията, както и подмяната на ценностите до това водят! Като при ци%аните, част от процеса на циганизация на населението.
  • 5
    3
    dgd
    Човек е убит, а тоя има безочието да ни занимава с курвенски драми. Тука директно смърди на damage control ПР акция, защото са замесени хора свързани с ПП.
  • 10
    2
    русенец
    Не се жалвай, а се радвай, момче! Другият изтегли късата клечка, а можеше да си ти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари