Близка на убития Пейо: В шок съм! Обезверена и моля за съпричастност

1
Пейо беше най-добрият човек, който познавам и ако има случаи на домашно насилие над мъже, то той влиза в статистиките, споделя тя
Пейо беше най-добрият човек, който познавам и ако има случаи на домашно насилие над мъже, то той влиза в статистиките, споделя тя Снимка: Facebook / Lora Mineva

Пейо беше най-добрият човек, който познавам и ако има случаи на домашно насилие над мъже, то той влиза в статистиките, споделя тя

Лора Минева - близка и състудентка на убития от съпругата и тъща си Пейо Пеев публикува неговата снимка във Фейсбук. Тя е шокирана от убийството на мъжа, който определя като добър човек, превърнал се в жертва на домашно насилие. По думите й той е търпял системен психически тормоз двете жени.

"Днес разбрах, че моят най-добър приятел, от студентските години, Пейо, е бил убит! В шок съм! Обезверена и моля за съпричастност", пише Лора Минева.
"Убит е от тъща си - виден дипломат (Красимира Трифонова) и съпругата му Габриела Славова - кандидат в листата на ПП, в Бургас.
Пейо беше най-добрият човек, който познавам и ако има случаи на домашно насилие над мъже, то той влиза в статистиките. Мога да намеря стотици хора, които да потвърдят думите ми. Той е от хората, които добротата погуби. Той търпеше системен психически тормоз от жена си и тъща си, докато накрая не го убиха. Удушили са го и после са запалили колата за да прикрият следите. Намерили са го обезобразен. Причината, според медиите, спор за родителски права. По новините казаха, че въпросните обвиняеми били обществени личности, затова не искали гласност. Тези утайки са преди всичко престъпници и това трябва да се знае!
Нито един повече
!"

В понеделник стана ясно, че родителски права към невръстното дете на Габриела Славова отправя русенецът Велико Минков. Той твърде, че е биологичен баща на бебето.

"Имам основание и съм сигурен, че съм биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев", написа 32-годишният програмист, който бе за кратко избран за народен представител от МИР - Русе.

54-годишната Красимира Трифонова, която е обвиняема за убийството на Пейо Пеев и е бивш дипломат в Тайланд, остава за постоянно в ареста, а дъщеря й Габриела е освободена под домашен арест

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари