Велико Минков: Получавах смразяващи съобщения от Габриела

0
Убитият Пейо Пеев му е споделил, че жена му и тъща му се опитват да го тровят
Убитият Пейо Пеев му е споделил, че жена му и тъща му се опитват да го тровят Видео: NOVA

Убитият Пейо Пеев му е споделил, че жена му и тъща му се опитват да го тровят

Зловещо убийство в София разбуни духовете и остави много въпроси без отговори. 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „Алеко” на Витоша. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Оказа се, че жертвата е била удушена, а след това пожарът – инсцениран. Обвинени бяха съпругата на Пейо – Габриела, и майка ѝ.

Жената на убития мъж има две деца. Първото е припознато от Пейо Пеев, а второто се счита за негово, тъй като седмици преди да се роди, двамата встъпили в официален граждански брак. Велико Минков обаче твърди, че е биологичен родител на 4-месечното бебе. Той имал връзка с майката, която приключила докато тя все още носела сина му в утробата си.

В студиото на „Здравей, България” по NOVA Минков призна, че е получавал „смразяващи съобщения” от Габриела. Той цитира по спомен текста им: „Омразата и завистта са ти стиснали гърлото и кислород не минава в никоя посока. Разбирай го както искаш”.

Мъжът, който твърди ще е биологичен баща на второто дете, родено от Габриела, се познавал с убития Пейо Пеев. Той дори му споделил, че жена му и тъща му се опитват да го тровят.

И майката, и бабата на детето са в ареста и никой не знае кой се грижи за 4-месечното ми бебе, допълни Велико Минков. Още преди раждането му той и адвокатът му са започнали процедура по припознаване на момченцето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    sssssssss
    Я,каква мила и невинна изглежда на снимките,но се кандидатирала сама за пост в министерство,върти двама мъже да се натискат да се грижат а децата......Майсторка,майсторка
  • 6
    2
    само минавам
    Е, стига де, имаме истанбулска конвенция да приемаме през задният вход, защото през официалният не мина. Изобщо не разбирам кой им даде думата на тези. Сега ли се сетихме че за да има дете трябват двама родители? Партийната линия до сега беше ясна: "Бащите са чудовища, които трябва да бъдат избивани веднага след като вземат акта за раждане на детето". Липсваха ни само стрелкови отряди зад общината да изпълнява присъдите на място... Май вече ни трябват и мъже? За мобилизация ли си мислят? Защото ако е това - ще останат разочаровани, най-много да видят опашката на бащите!
  • 17
    1
    221
    По трудния начин нашето общество ще разбере ,че и мъжете много често са жертви на тормоз от жените.Обикновено психически ,който е не по-малко страшен и ужасен от физическия
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари