"Възраждане" поиска оставката на правителството и нови избори

12
Наблюдаваме разпада на държавността, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов
Наблюдаваме разпада на държавността, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов

Наблюдаваме разпада на държавността, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов

Още на 24 февруари ние от „Възраждане“ предупредихме, че въвличането на страната ни в блока от санкции срещу Русия ще доведе рано или късно до икономически последици за България.

Това заяви в своя позиция лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов, изпратена до Агенция "Фокус":

Днес България понесе най-сериозния икономически удар от началото на войната между Русия и Украйна, свързан със спирането на доставките на газ от Русия, вследствие на отказа на нашата държава да заплаща газа в рубли, както беше поискано от руската страна.

Оправданието, че това не отговаря на договора, не е целесъобразно и реакцията на Русия не бива да ни учудва, защото действията на българското правителство спрямо Русия от самото начало на войната са в пълен унисон с действията на всички останали държави-членки на Европейския съюз и НАТО, които можем да окачествим като неприятелски.

България затвори въздушното и морското си пространство, подкрепи пакет от икономически санкции, с които се направи опит икономиката на Русия да бъде „задушена“, извършва доставки на оръжия за Украйна и т.н.

Въпросът, който ние от „Възраждане“ зададохме на 24 февруари, на който все още няма отговор, е: Кой ще плати последиците и щетите, нанесени на българската икономика и българските предприемачи, и кой ще понесе отговорността за безумното, некомпетентно и антибългарско управление?

В момента в България наблюдаваме разпад на държавността. Пред очите ни българска държава фалира морално, идейно, административно и управленски. Тя не е наша, българите вече не я усещаме като инструмент в нашите ръце, ние я усещаме като инструмент за потисничество. Тази държава ще бъде разрушена, но ние българите трябва да се постараем да я изградим отново, да я преосновем. Да създадем България такава, каквато са я виждали нашите предшественици - свободна, независима, обединена и благоденстваща държава на българската нация

Ето защо от „Възраждане“ считаме, че единственият изход от така създалата се ситуация е оставка на това правителство и нови избори, на които българският народ да отиде като на референдум, и да определи дали иска България да бъде свободна и независима или иска да продължи страната ни да бъде американска колония, управлявана пряко от американския посланик чрез своята агентура и пета колона в лицето на всички останали парламентарни партии, освен "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари