Ваучерите за храна ще бъдат във вид на пластика, каквито са дебитните карти

1
Електронните ваучери ще станат задължителни от първи юли
Електронните ваучери ще станат задължителни от първи юли

Електронните ваучери ще станат задължителни от първи юли

Рекорден брой ваучери за храна ще дадат работодателите на своите служители през 2024 г. За тази година предвидената сума е увеличена на 1,6 млрд. лв.

Освен това ваучерите ще станат дигитални. Електронните ваучери за храна ще бъдат във вид на пластика, каквито са дебитните и кредитните карти или във вид на мобилно приложение, съобщи bTV.

За работещите ще е много по-удобно, няма да броене на ваучери и слагане на печати на гърба – разплащането ще става за секунди.

Електронните ваучери са в сила от първи януари, но ще станат задължителни от първи юли.

В момента около 750 000 работещи българи получават от работодателя си ваучери за храна. Максималната сума, която можем да получим под тази форма е 200 лева на месец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Кокорчо
    200 лева пари ли са вече!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари