Вътрешният министър освободи началника на кабинета Васил Кръстев

0
Калин Стоянов прекрати трудовото правоотношение на началника по негово искане
Калин Стоянов прекрати трудовото правоотношение на началника по негово искане Снимка: МВР / архив

Васил Кръстев не би желал да бъде въвличан в политически скандал

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов прекрати трудовото правоотношение на началника на кабинета Васил Кръстев по негово искане, съобщават от МВР.

Като причина за напускането Кръстев посочва, че не би желал да бъде въвличан в политически скандал, който да се използва, за да се атакува Министерството на вътрешните работи. Васил Кръстев смята, че е обвързан неправомерно с лица и събития и излиза от структурата на МВР, за да не пречи на работата, посочват от вътрешното министерство.

Според информацията, поместена на сайта на МВР, от 1994 г. Васил Кръстев заема изпълнителски и ръководни длъжности в структурата на МВР, сред които инспектор, експерт, главен експерт, разузнавач, началник на сектор в Главната дирекция "Борба с организираната престъпност", началник на отдел в Държавната агенция "Национална сигурност" . През 2015 г. прекратява службата си в агенцията.

През годините многократно е награждаван от министъра на вътрешните работи и от председателя на ДАНС. Със заповед на министъра на вътрешните работи от 13 юни 2023 г. е назначен за началник на политическия кабинет на министъра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Денков, действай!
    Този герберасто-депесар до кога ще се пъне като глист на буца? Айде да си събира партакешите и да заминава в Сараите на Сопола или в Зайчарника на Тиквата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари