Василе, кого лъжеш, че си беден и дискриминиран циганин?

0
Как точно са дискриминирани смуглите ти братовчеди, които се радват на безплатен градски транспорт, електричество, отопление, здравеопазване и образование?
Как точно са дискриминирани смуглите ти братовчеди, които се радват на безплатен градски транспорт, електричество, отопление, здравеопазване и образование?

„Да си гей и да си ром, е обект на крайна дискриминация в България. Аз живея с товара и от двете".

Започвал съм коментар с мисли на кого ли не, от Платон до Илиян Киряков. Дойде време да цитирам и чалга идола Азис, който явно говори със същия орган, с който върти мазните си гьобеци - огромния си цигански задник.

Горните думи на смуглата задница четем в прословутата статия в „Ню Йорк Таймс", която в последните дни се превърна в емблема на световния пробив на българското изкуство. Пък било то и назадни(к)чаво.

В материалчето надлъж и нашир се описват страданията на „различния" Васил, преследван, защото е обратен, гонен, защото е циганин.

Типичен очерк за страна от третия свят и преборилия се със задушаващите норми на едно варварско общество герой, успял да изгрее със своя талант. Много по американски, стига да не знаехме истината...

Василе, Вазелинчо, кого лъжеш, нашия, че си беден и дискриминиран циганин, когато златните пендари по гушата на майка ти струват колкото пенсиите на целия Клуб на третата възраст в Търговище за следващите 3 години?

Как точно са дискриминирани смуглите ти братовчеди, които се радват на безплатен градски транспорт, електричество, отопление, здравеопазване и образование? Последното можете да го зачеркнете, защото така и така не го ползват. И за награда някой смугъл олигофрен като урода Илиян ще накълца някоя студентка за 5 лева, или ще опъне паркинсонова 93-годишна бабичка.

Вазелине, къде си видял в България да гонят обратните? След началото на 60-те имам предвид?

В шоубизнеса, публицистиката и политиката хомосексуалистите са каймакът на обществото и най-свидното мъхче на червения килим. Само в спорта засега са по-нарядко, там педерасти на този етап остават главно съдиите.

Автор: Евгени Чертовенски, Всеки ден

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари