Васил Велев: Бюджетът прилича на подкуп към избирателите с парите на децата им

0
С големия черпак гребем от бъдещето и разливаме на този, който вика най-силно
С големия черпак гребем от бъдещето и разливаме на този, който вика най-силно Снимка: bTV

С големия черпак гребем от бъдещето и разливаме на този, който вика най-силно

"На нас бюджетът ни прилича на подкуп към избирателите с пари на техните деца. Изливане на пари в нереформирани системи, с големия черпак гребем от бъдещето и разливаме на този, който вика най-силно" - така Васил Велев, председател на АИКБ, коментира бюджет 2024 г.

Бившият социален министър Хасан Адемов коментира, че най-нуждаещите се едва ли са най-подкрепените, както и че обикновено управляващите предпочитат универсален подход за подкрепа.

"Годината не беше лоша за труда. Ние доста се поборихме в последно време за бюджета, но и към момента няма пари за здравеопазването - за спешната медицинска помощ, за РЗИ-тата, за земеделието - Селскостопанската академия, борбата с градушките, за градския транспорт в София, където хората събират подписка за ефективни стачни действия", каза Любослав Костов, вицепрезидент на КНСБ, пред bTV. Той сподели, че е разговарял с кмета Васил Терзиев, но той отговорил, че няма пари. А финансовият министър Асен Василев отказал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Гражданин
    Такова чудо като сега не помня срам .ама те тази думичка не е. Я знаят .
  • 2
    2
    Даа
    Прав е
  • 3
    1
    Алито от София
    Точно този наглец, който гледа с четири очи как да вземе всички държавни поръчки, да говори истината, но защото и него го засяга, също така и Киро домуза е същия, заедно всичко знаят, все те са прави, затова печелят милиони на гърба на работниците си
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари