Въоръжен обир в село Николово

1
Двама мъже с маски на главите са нахлули в магазин „Пацони“
Двама мъже с маски на главите са нахлули в магазин „Пацони“ Видео: Русе Медиа

Въоръжен грабеж е станал снощи в русенското село Николово.

Около 20:00 часа двама мъже с маски на главите са нахлули в магазин „Пацони“ в началото на селото. Вътре са били дежурни като продавачи момиче и момче. Единият от нападателите е размахал пистолет и е ударил момчето по главата, предаде Русе Медиа.

Момичето, което стои е било зад касата, е успяло да натисне паник-бутона, с който да блокира отварянето на отделението за парите. В резултат обирджиите не са успели да вземат дневния оборот. Задигнали са шест стека цигари и 100-ина лотарийни билети. На записите от камерите, които са иззети от полицията, се вижда, че двамата мъже са напуснали обекта, качили са се в лек автомобил с червен цвят и са заминали в неизвестна посока.

Незабавно на мястото на инцидента е била изпратена полиция. Екипите са блокирали входовете и изходите на селото, като са проверявали всички автомобили. Взети са показания и от персонала в магазина. Продавачът е бил прегледан в болницата и освободен. Тази сутрин момичето, което е било по време на инцидента, отново беше на работа, но не пожела да коментира случилото се.

Полицията издирва извършителите, сезирана е и прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари