Валери Симеонов смята поведението си за безукорно и достойно

0
Не разбирал протестите организирани срещу него
Не разбирал протестите организирани срещу него Снимка: БГНЕС

Избраният за заместник-председател на парламента лидер на НФСБ Валери Симеонов заяви в кулоарите на парламента, че неговото поведение е безукорно и не разбира протестите от вчера и днес.

"Това, което видяхме вчера, бяха протести на бързо организирани хора, това беше агитка, хората не знаеха, че ще протестират. Мисля, че моето поведение беше достойно и за да не влошавам или да не нося някакви негативи на правителството, аз си подадох оставката. Видяхте, че няма драма в това, всичко е приключило. Някак си много бързо беше забравено, че в подготовката на всички тези закони бях доста активен фактор в подготовката и приемането, тъй като тези закони, като вицепремиер, бяха в ресорни ведомства. Аз съм работил с министъра на здравеопазването, с министъра на социалната политика, с инвалидните организации, така че ... на тези хора, така или иначе, било е необходимо, подадох си оставка и постъпих достойно.", предава БНР.

Изборът на Валери Симеонов на мястото на вече независимия Явор Нотев предизвика вчера протест на симпатизанти на "Атака". Депутатите от ДПС пък напуснаха пленарната зала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари