В Шипка настояват за обезопасяване на опасен път

0
20-годишно момиче загуби живота си след тежък инцидент в петък
20-годишно момиче загуби живота си след тежък инцидент в петък

20-годишно момиче загуби живота си след тежък инцидент в петък

20-годишно момиче загуби живота си след тежък инцидент край град Шипка в петък. Това не е първата катастрофа с фатален край в участъка при прохода. От години местните настояват за обезопасяване на кръстовището и регулиране на движението. Страховете им са, че, докато се задействат институциите, опасната отсечка, която е с много липсващи или неясни знаци и маркировки, ще вземе още животи.

„Вече 8 години апелирам към АПИ да бъде направен оглед на кръстовището. Нищо не се случва. Най-големият проблем е високата скорост и неспазване на знаци. Много пъти призовах за кръгово движение, но промяна – няма”, заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA кметът на града Веси Панайотова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Кое за жените шофьори е най-неприятното при паркиране?
- Свидетелите!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари