В Салвадор отвориха затвор за над 40 000 души

1
Условията за живот в новия суперзатвор не отговарят на редица изисквания
Условията за живот в новия суперзатвор не отговарят на редица изисквания Видео: NOVA

Условията за живот в новия суперзатвор не отговарят на редица изисквания

Салвадор пусна в употреба един от най-големите затвори в света, предава NOVA. Армията и полицията направиха демонстрация с над 2 хиляди заподозрени членове на криминални банди. Те бяха накарани да бягат и да се строяват без дрехи и оковани с вериги, преди да бъдат откарани в затвора.

Специализираната сграда побира над 40 хиляди души и властите се заканват да го напълнят с гангстери. Новата институция е част от големия план на президента Наиб Букеле за борба с организираната престъпност. Бяха арестувани над 60 хиляди души, за които се предполага, че членуват в бандите. Акцията има критици. Полицията е обвинявана в произвол. А условията за живот в новия суперзатвор не отговарят на редица изисквания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    муню
    MS-13
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари