В капан сме - всички звъним на телефон 112, искаме регулировчик

0
Всички звъним на телефон 112, искаме регулировчик
Всички звъним на телефон 112, искаме регулировчик

Всички звъним на телефон 112, искаме регулировчик, защото ще си изкараме цял ден тук, пише ни нашата читателка Красимира Йорданова
Стотици автомобили са блокирани в адската тапа на разклона на кв."Горно Езерово" с бул."Захари Стоянов". Това е алтернативният път, който отклонява трафика от АМ "Тракия" към Южното Черноморие, сигнализира ни нашата читателка Красимира Йорданова.

"В капан сме и не можем да мръднем. Опашката достига почти до "Горно Езерово". Зелената вълна на светофара е кратка, позволява да се изтеглят едва по няколко автомобила. Всички звъним на телефон 112 и настояваме да променят режима на светофара или поне да пратят регулировчик, но засега няма реакция", пише ни Красимира Йорданова.

От снимките, които ни изпраща става ясно, че в тапата са блокирани камиони, автобуси и много автомобили.

Наши източници разкриха, че към 11:30-12:00 часа движението по бул."Захари Стоянов" в посока "Меден рудник" не е толкова сериозно и дава възможности да регулиране на светофара.

Тази година алтернативното трасе от разклона на АМ "Тракия" край Българово към Созопол започна активно да се използва. 20-километровата отсечка бе рехабилитирана и е добра връзка към Южното Черноморие, преодоляват се и тапите на входа на Бургас и Трапезица. Заради светофара край Капчето обаче се получават сериозни тапи. Табелите също са много объркващи, смятат пътуващите по този маршрут.



Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари