В Долна Студена организират коледен турнир по футбол

0
Отборите ще играят две полувремена по 15 минути с по шестима играчи
Отборите ще играят две полувремена по 15 минути с по шестима играчи

Коледен турнир по футбол ще се проведе в Долна Студена.

Спортната проява се организира под патронажа на кмета на община Ценово д-р Петър Петров и с активното съдействие на кмета на селото Николай Николов. Турнирът е една от традиционните прояви и в него се включват любители на футбола не само от община Ценово, но и от съседни населени места. „Само през миналата година пропуснахме турнира заради усложнената епидемична обстановка. И състезатели, и публика сега строго ще спазват санитарните правила и изисквания“, уверява кметът на Долна Студена.

Футболните срещи на малки врати ще се проведат на игрището с изкуствена трева в продължение на два дни – на 25 и 26 декември.. В регламента на състезанието е записано, че след жребия отборите ще играят две полувремена по 15 минути с по шестима играчи. Всеки отбор има правото да запише и по четирима резервни състезатели. Събраните такси за участие ще бъдат използвани като награден фонд на турнира.

Организаторите се надяват коледният турнир по футбол да придобие още по-голяма популярност и да привлича повече отбори от съседни региони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари