14 отбора мериха сили на футболен турнир в Долна Студена

3

Силите между отборите бяха изравнени и почти всички срещи на полуфиналите се решаваха с дузпи

Почивните дни около Коледните празници се превърнаха в истинска футболна фиеста за жителите на Долна Студена. На игрището с изкуствено покритие се проведе традиционният турнир по футбол на малки врати. Проявата се провежда за седма година. На терена си дадоха среща 14 отбора от различни краища на страната.

Много фенове на „Цар футбол“ бяха дошли, за да наблюдават срещите и да подкрепят своите любимци. Сред гостите бе и председателят на Областния футболен съюз Димитър Димитров – Кулеманса. „Турнирът с всяка измината година печели все по-голяма популярност. В тазгодишното издание участваха както отбори-ветерани, така и новаци, които показаха сериозни претенции за лидерство“, не скри кметът на населеното място Николай Николов.

Под въздействието на току що приключилото Световна футболно първенство повечето от играчите имаха желанието да се изявят на терена със светлината на звезди. Силите между отборите бяха изравнени и почти всички срещи на полуфиналите се решаваха с дузпи. Най-добри се оказаха състезателите на „Банкета“ от Русе. На втора място се класираха футболистите от „Светкавица“ в Свищов, а след тях се наредиха новаците от „Опака“. Най-масово в турнира се включиха от Бяла, които се представиха с четири формации. Решителните срещи бяха ръководени от треньора на ФК „Бенковски“ – Бяла Цветомир Ганев. Голяма част от наградния фонд бе осигурена с помощта на спонсорите като най-щедър се оказа Димитър Джонов от Бяла.

Наградите на призьорите бяха връчени от кмета на община Ценово д-р Петър Петров и от кмета на Долна Студена Николай Николов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари