Украйна призова за изключване на Русия от ООН

0
Русия е заела незаконно мястото на Съветския съюз след разпадането му през 1991 година, смятат в Украйна
Русия е заела незаконно мястото на Съветския съюз след разпадането му през 1991 година, смятат в Украйна Снимка: БНТ / стоп кадър

Русия е заела незаконно мястото на Съветския съюз след разпадането му през 1991 година, смятат в Украйна

Украйна призова страните-членки на ООН да отнемат мястото на Русия като постоянен член на Съвета за сигурност и да отстранят напълно страната от световната организация, предава БНТ.

В изявление на украинското външно министерство се посочва, че Русия е заела незаконно мястото на Съветския съюз след разпадането му през 1991 година.

Украинският външен министър заяви, че лишаването на Москва от постоянното членство в Съвета за сигурност вече се дискутира в дипломатическите среди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    саса
    Какъв парадокс: Две страни с една граница, а едната страна да плаче и да иска помощ от друга държава, която е на друг континент! Някакво безумие...
  • 11
    3
    Sтанко
    Усрайна да фнимава, Русия да не я изключи от света, че май натам е тръгнала... И да не се занимава да "казва", на къде да духа вятъра, а па вие да повтаряте - усрайна какво казала, как реагирала... Усрайна НЕ може да е световен фактор. Тя е просто терентън на краварите за водене на политика. Не им пука за клетите селепахи, дето я населяват...
  • 11
    2
    президент на усрайна -...
    Аз пък призовавам зелен ски да си смени пола!
  • 8
    1
    Ъъъъ
    1/6-та от световната суша да бъде изключена от ООН ??? Ще е интересно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари