Уикенд с минерален басейн в България излиза една минимална заплата

0
За малко повече пари може да отидете на почивка Тунис
За малко повече пари може да отидете на почивка Тунис

За малко повече пари може да отидете на почивка Тунис

Собствениците на хотелчета с минерални басейни веднага ще се оплачат от ръста на минималната работна заплата и ще оправдаят надутите си цени с разходите за труд. Друг е въпросът, че ги вдигат, както на тях им е изгодно. За тях е важно, че хотелите им са пълни. И е така, щом като има хора, които могат да си платят горещото удоволствие, пише Телеграф.

По-интересен е въпросът колко са тези българи, които могат да си го позволят на фона на общата маса. Истината е, че мнозина теглят кредити, за да почиват, но има и такива, за които пет стотачки са джобните.

Собственост

Да, вярно е, че не всички са равни, но минералните води са държавна и общинска собственост, която се отдава на концесия. Но също така би трябвало всеки българин, който работи и е работил, да може поне веднъж в годината да се възползва от това, което господ е дал на държавата ни като материална ценност. Защото малко или много с труда си е допринесъл за бюджета.

Къпални

И затова някой трябва да отговори на въпроса, защо в нито едно от тези благословени с гореща минерална вода градчета няма нито общински, нито държавен басейн, в който хората да могат да влязат на цени, посилни за джоба им. Тези къпални бяха унищожени и едва ли ще се появят скоро.

А с почивките българинът май вече е решил въпроса. Пак се ходи до Северна Африка. Там за петзвезден хотел с богат ол инклузив, хубави плажове, самолетен билет отиване и връщане цената е малко по-висока от уикенд с басейн в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    11g24g 9okto96g
    Zzzz🛸☺️☺️😊🥳☺️☺️☺️🥀🌡️🔥🥐⛰️🤗😁🌴🌼☃️🌹🍍🍒🍒🌿🤗😁⚡⛰️🍍🍍🌋😁🍊😀😀🌱🌹🍍🌿🛸🛸🛸🛸😄😃😄😄😎😎😎😎😎💯💯💯💯💯👍👍👍👍💁💁🏊🏄🪂🏄🏊🤽🦸🦸🦸💃💃💃💃💃💃💃🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧕🧕🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🌷🌷🌷🌷🌴🪴☘️🪻🪺🌋🏞️☃️⛄🏖️⚡🌪️🌀🌺💐💐💐🌹🌸🏝️🌀🌊🌈⚡☔🌅🏖️🌀🌊🌬️🏝️🌅🌄🌫️🌫️🌄🌅🌅🌅🌅🌅🌅
  • 0
    5
    бандера
    Еххх, хубаво беше при Тато - като ме опъваха руснаците на Слънчев бряг, чак Бандера ми се привиждаше като ми направят генг бенг след една бутилка водка!
  • 3
    4
    до 3
    Прав си! Трябва всеки да си избере държавата в която да отиде. Ей на, за 30 години от почти 10 милиона, станахме около пет. Останалите си избраха и работата, и държавата, и РОДИНАТА. Друг е въпросът, колко процента са българите тук. Мисля, че вече не сме мнозинство. Хубав ден да имаш!
  • 1
    3
    бандера
    А колко хубаво беше при Тато. За 12 лв. ходехме със седмична карта на море е умирисаните бунгала на N-ската фабрика! Ами работете, бе. Изкарвайте пари и не ходете на кафявото море, да пълните джобовете на комунистическите мутри. Сега имате свобода и избор. Можете да изберете било кия държава, според възможностите!
  • 3
    2
    Нищо конкретно
    Никаква конкретика, както за мястото в България, така и за офертата в Тунис. Тази статия бих определила като опит за манипулиране на нагласи, а определено не съм от заклетите привържениците на българския туризъм.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари