Удължиха срока за кандидатстване за саниране

0
20% от средствата за ремонтите обаче ще са за сметка на домакинствата
20% от средствата за ремонтите обаче ще са за сметка на домакинствата Видео: bTV

20% от средствата за ремонтите обаче ще са за сметка на домакинствата

Срокът за кандидатстване по втория етап от програмата за саниране се удължава до края на февруари. Това обявиха от Министерството на регионалното развитие.

20% от средствата за ремонтите обаче ще са за сметка на домакинствата.

Има съмнения в обективността на оценяването на енергийната ефективност на сградите, по които се класират за финансиране. От камарата на енергийните одитори допускат, че може да има разлика в оценките на сградите.

Всяка сграда има различен живот, тя се стопанисва по различен начин. През тези години всеки си е правил различни ремонти вкъщи“, коментира Валентина Узунова, председател на Камарата на енергийните одитори в България, предаде bTV.

282 470 400 лв. е бюджетът по втория етап на процедурата за саниране. До днес се подадени 5 проектни предложения за финансова помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Жбнккххгг
    Не е честно,при положение,че в Русе не са отпуснати пълните средства по първата програма да се обявява втори етап на саниране!!!С какво улесняват хората????Едни няма да плащат,а други ще плащат!!!Безумие!!!!Че,ако всяко домакинство ще дава по 5000 лева,тогава всеки може да си санира!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари