Училище "Васил Левски" спечели второ място в конкурса "Запечатано с балони"

3
Отличена е снимката на класната стая на учениците от Iа клас с класен ръководител госпожа Галина Георгиева
Отличена е снимката на класната стая на учениците от Iа клас с класен ръководител госпожа Галина Георгиева Снимка: Facebook

Отличена е снимката на класната стая на учениците от Iа клас с класен ръководител госпожа Галина Георгиева

СУ „Васил Левски“, гр. Русе спечели второ място в третото издание на фотоконкурса на РААБЕ-България „Запечатано с балони“.

Снимката, предоставена в конкурса, е на класната стая на учениците от Iа клас с класен ръководител госпожа Галина Георгиева, съобщават от школото. Балоните за украсата са предоставени от РААБЕ-България.

Получените 237 гласа поставят училището на второ място и осигуряват както признание от страна на организаторите и харесалите снимката, така и предметна награда за учениците - 25 броя издания „Зрително възприятие, внимание и ориентация“.

РААБЕ-България благодари на всички участвали във фотоконкурса и им пожелава успешна и здрава учебна година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари