Ученици изненадаха класния си ръководител в Русе

28
Днес учениците поканиха учителя пред училището да сключи договор с тях
Днес учениците поканиха учителя пред училището да сключи договор с тях

Класен ръководител на 12 а клас е д-р Пресиян Костадинов

Момичетата и момчетата от 12 а клас на училище “Христо Ботев” изненадаха своя класен ръководител Пресиян Костадинов с незабравимо шоу. Около 10:00 часа днес те го поканиха пред училището да сключи договор с тях.

На огромен транспарант бе написано, че долуподписаният П. Костадинов се задължава да присъства на бала на 26-ти май, а отсъствието ще бъде неизвинено, съобщи Дарик Радио.

Всички девойки бяха облечени в народни носии, а младежите в четнически униформи, осигурени с помощта на дружество “Традиция” Русе. На представлението бе поканен и гайдар, а дванайсетокласниците изиграха няколко народни хора с класния си ръководител, като между тях отброяваха числата от 1 до 12, както по традиция правят абитуриентите.

В продължение на няколко седмици младите хора пазеха в тайна изненадата и се готвеха за този ден и с помощта на учители и приятели. А резултатът безспорно е прекрасен - един учител получи признанието и обичта на своите ученици, което е най-ценното за всеки преподавател.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    10
    Джийзъссс
    Браво на Децата!!!!
  • 11
    9
    Миглена Стоянова
    Не само класът е страхотен,а и класния ръководител, който също е и страхотен учител !!!Огромно благодаря на г-н Костадинов!!!
  • 9
    8
    mischi
    Не познавам ситуацията отблизо, ако намеквате, че въпросният учител пропангандира партията си в часовете по история, не е редно, но за това си има инспекторат, да изясни положението. Доста учители членуват в разни партии, тяхно право е. Наднормено тегло - вече 1/3 от световното население е така, свикнахме. Аз се зарадвах на децата, все пак една оригинална идея! И щом те си искат учителя, значи има причина, тях не можеш да ги излъжеш, една немска поговорка казва, че децата и лудите винаги казват истината.
  • 10
    7
    Манталитет!
    Абе що все мразите, хора? Защо се чоплите и човъркате някакво мрачно минало.. все търсите спънки! Защо не гледате нагоре? Напред?!много мътилка навред из всеки! Кога ще се спре? Кога ше намерите на всеки всичката вина, че да се напълните с нея? Да си задоволите потребността от мрак? Защо?! Не говоря за конкретния случай, а за ежедневното! За нуждата от лошотия, от мрънкане, снобизъм и недоволство. Кой от вас е безгрешен? На никой кучето не ухапа, всички паркирате правилно, отговорни сте към семействата си, и професионалисти в работата, нали?! Защо не погледнете маааалко навътре във себе си, а не само да сочите с пръст! Отчаяние! Това виждам аз!
  • -16
    6
    Георг Краев
    Като известен фолклорист на България, съм силно възмутен от тази смехория, особено от жената с наднормено тегло в носия- дебелия гъз в червено с червени чорапи. Бива ли абитуриентка също като некоя лелка, нема ли фитнес в това даскало?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари