Турнирът "Приятели Русе“ събра десетки любители на тениса

1

В изключително приятна и дружеска, но същевременно наситена с желание за победа атмосфера, се проведе поредното, десето издание на тенис турнира за любители „Приятели Русе“

Той стартира на 30 април, събота, и приключи в ранния следобед в неделя на тенис кортовете в Младежкия парк.

В състезанието, организирано от Николай Денев и Димитър Ялъмов, участие взеха 32-ма любители на тенис играта, които бяха разпределени чрез жребий в 16 двойки. Възрастовата граница на участниците в турнира беше от 30 до 65 г., а срещите предложиха много емоции за състезатели и публика.

Заключителните моменти от надпреварата бяха изгледани от зам.-кметовете Магдалина Илиева и Димитър Недев и директора на ОП "Спортни имоти" Борислав Рачев, които наградиха призьорите. Николай Зарков и Росен Христов грабнаха заслужено първото място, втори останаха Димитър Ялъмов и Емил Денков, а две трети места си разделиха двойките Николай Костов/Радослав Атанасов и Танжу Билалов/Пламен Милев.

Отличната организация при провеждането на събитието се дължеше на организаторите и участници в турнира Николай Денев и Димитър Ялъмов, които получиха поздравителен адрес от кмета на Община Русе. В него Пенчо Милков ги приветства за мотивацията и вдъхновението, с които успяват всяка година да съберат почитатели на тениса и по този начин да обогатят спортния календар на града. Те от своя страна използваха възможността да благодарят на Община Русе за безвъзмездното предоставяне на кортовете за реализирането на тенис турнира и се ангажираха с организирането му и през следващата година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари